TV & Installation

Välj rätt TV

Vi hjälper dig att hitta rätt TV för dina behov

Att välja rätt TV är svårt. Att köpa en TV som blivit bäst i test kan bli helt fel. Du bör välja TV utifrån dina behov. Ska TVn kunna spela in olika kanaler samtidigt, ska den ha WiFi, vill du ha Ambilight, hur ska TVn se ut, vad får den kosta, hur stor ska den vara? Frågorna, modellerna och märkena är många. Vi hjälper dig att hitta rätt TV för dina behov och din plånbok.

tv
monteradtv

Snygg och trygg installation

Vi monterar TVn på väggen, gömmer kablarna och får allt att fungera

Vill du ha din TV monterad på vägg, kabeldragning eller annan hjälp så som installation av TV kan vår installatör hjälpa dig med det. Vi kan även göra ett hembesök för att se vad dina behov är innan så att ni kommer få en optimal lösning för just ditt behov.

En fjärrkontroll och inga synliga spelare/boxar

Multifjärr och ir-öga gör tv-tittandet enklare

Multifjärr och IR-öga gör tv-tittandet enklare Har du en massa fjärrkontroller på ditt bord? Vi monterar ett IR-öga till din anläggning och programmerar en multifjärr så slipper du använda olika kontroller till dina apparater.

remote
vaggfaste

Väggfäste, fot eller golvstativ

Vi monterar TVn på väggen, gömmer sladdarna och kopplar ihop alla sladdar

Rakt på väggen,vinklingsbart, vridbart, takmonterat eller golvstativ, vad än ditt behov är kan vi hitta ett stativ som passar just din anläggning.