Kameror & Tillbehör

Systemkameror och kompaktkameror

Ett starkt urval av marknadens bästa kameror

Hos oss får du hjälp att välja rätt kamera för just dig. Vi går tillsammans igenom vilka funktioner som är viktiga, vilket typ av bilder du vill kunna ta och inte minst hittar vi en kamera i rätt prisklass. Tillsammans med oss får du även möjlighet att gå igenom kamera och titta på dess olika funktioner så att du känner dig hemma med kamera innan du lämnar butiken. Amatör, entusiast eller proffs, hos oss finns det du behöver. Både kunskap och produkter!

gm1
roundflash

Kameratillbehör

Får du inte till din bild som du vill ha den? Vi kan hjälpa dig att hitta rätt tillbehör för att din fotografering skall bli roligare, bättre och mer kreativ. Vi har blixtar, stativ, lampor, filter, fjärrutlösare, minnen mm i lager och beställer snabbt hem specialutrustning.

Profoto – Light Shaping

Världen bästa studioblixtar

Profoto har världens bästa blixtar för alla tillfällen. För den stora studion eller för fotografen på språng. Ta t.ex. deras ”B1 locastion kit + Air Remote” som ger dig en ryggsäck, två batteridrivna studioblixtar med TTL-funktion och trådlös sändare med 300m räckvidd. Läs mer om B1-kitet och Profotos alla andra produkter här.