Butiken

Solna Fotocenter AB

Solna Fotocenter är ett familjeföretag som startades 1971 och har sen dess strävat efter att vara en butik över det vanliga. Solna Fotocenter startade som renodlad fotoaffär men har följt den tekniska utvecklingen och kan idag erbjuda det mesta inom elektronikbranschens produkter.

Kom in i butiken och känn, titta och få sakerna demade. Vi har stort tekniskt kunnande om samtliga av våra produkter och kan ge svar på alla era frågor. I butiken gör vi även alla video och filmarbeten.

butiken
butiken-test

Nuvarande butiken

Idag har vi delat butiken i två. Ena delen är nu fotostudio där vi tar porträtt och produktbilder. Den andra delen är butiken du ser på bilden. Vi har idag valt ut de bästa produkterna ur varje kategori och har ett starkt stortiment av kameror, stativ, radio, tv och tillbehör. Vi har specialiserat oss på bildproduktion och kan nu hjälpa dig med allt från 10×15-kopior på en timme till canvas, förstoringar och print på diverse material.

Historien bakom Solna Fotocenter

Butiken startade redan innan andra världskriget och köptes 1971 av Gunnar. Först låg den i grannlokalen på Råsundavägen 104 men 1987 flyttade vi till större lokaler på nummer 106. Idag har vi byggt om ytterligare. Vi har delat av butiken för att få plats med både butik och fotostudio.

butiken-gammal2